Griekse specialiteiten

Griekse Specialiteiten!
We hebben Griekse roots. En dat proef je. Speciaal voor jou hebben we de lekkerste Griekse specialiteiten meegenomen. Met de Gyros hadden we al een stukje Griekenland in Nederland, met een aantal authentieke specialiteiten halen we nog meer Griekenland naar Nederland!

Griekse Boerensalade
Een heerlijke salade met typisch Griekse smaken. Deze rijk gevulde salade combineert zacht en pittig. Geniet van pepertjes, komkommer, tomaat, lekkere olijfjes, feta en een heerlijke yoghurtdressing.

Gyros
De beste gyros van Gouda haal je bij ons! Voordat het vlees wordt geroosterd, wordt het met de hand gemarineerd. Het geheim? De authentieke Griekse kruidenmix van opa!

Patat Gyros klein 6,50
Patat Gyros medium 7,50
Patat Gyros kingsize 8,50
Broodje Gyros 7,50
Broodje Gyros kingsize 8,50
Bakje Gyros 7,00
Bakje Gyros kingsize 8,00
Originele Griekse Pita Gyros
Koolsalade, tzaziki, ui en saus
8,50
Originele Griekse Pita Gyros kingsize 9,50

Bifteki
Onze Bifteki bereiden we zelf, op de grill. Dat doen we op authentiek Griekse wijze. De Bifteki is gemaakt van Grieks gekruid gehakt, met een verrassende vulling van feta.
Verkrijgbaar als schotel (€18,50) of als Griekse Pita (€8,50)

Souvlaki
Souvlaki betekent letterlijk ‘spiesje’. Zo grillen we het ook. De Souvlaki is lekker Grieks gekruid en wordt gemaakt van de kophaas van het varken.
Verkrijgbaar als schotel (€18,50) of als Griekse Pita (€8,50)

Kipfilet
Kipfilet op Griekse wijze. De kipfilet is lekker gekruid en geven we op de grill een heerlijke grillsmaak mee.
Verkrijgbaar als schotel (€18,50) of als Griekse Pita (€8,50)

Lamskotelet
Geniet van de krachtige en volle smaak van onze lamskotelet. Deze is verkrijgbaar als schotel. Je krijgt daarbij 3 heerlijk gekruide en gegrilde lamskoteletjes!
Verkrijgbaar als schotel (€18,50)

Griekse Mixed Grill
Kun je niet kiezen? Dat is ook niet nodig. We laten je graag een beetje van alles proeven. Bestel onze heerlijke Mixed Grill en proef onze heerlijke souvlaki, bifteki, kipfilet en gyros!
Verkrijgbaar als schotel (€20,50)

Al onze Griekse schotels worden geserveerd met patat, koolsalade, tzatziki, gyros en saus. Een Griekse Pita wordt geserveerd met koolsalade en tzaziki.