Over Willy

Griekse gastvrijheid op z'n best

over-willy

Cafetaria Willy is een echt familiebedrijf. Horeca is er bij Willy en Jotta met de paplepel ingegoten. Ze zijn echt opgegroeid in de horeca, een eigen cafetaria was dan ook een logische stap. Ze runnen het cafetaria samen met een hecht team… een team waar ze trots op zijn!

Meer dan een ‘snackbar’

Sinds 1994 is Cafetaria Willy te vinden aan de Burg. Martenssingel 98 in Gouda. Cafetaria Willy is echter anders dan de meeste cafetaria’s in Gouda. De Griekse invloeden zijn er duidelijk merkbaar.
Op de kaart zijn diverse ambachtelijke Griekse gerechten te vinden. De Gyros is daarbij de beste van Gouda. Verder zul je op de kaart regelmatig heerlijke Griekse gerechten gemaakt van seizoensgebonden producten aantreffen: van bijzonder toetje tot een ambachtelijke Griekse boerensalade.

De 5 zekerheden van Cafetaria Willy in Gouda

Met ons hechte team van vakmensen werken we elke dag vol passie aan jouw eten. Daarbij mag je rekenen op de zekerheden van Cafetaria Willy:

  1. Tevredenheid van jou als klant staat voorop
  2. Kwaliteit is het uitgangspunt bij alles wat we bereiden
  3. Je eten is vers. We werken met verse producten
  4. Ons frituurvet wordt om de dag (meestal elke dag) vervangen
  5. We doen ons uiterste best om de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs te leveren

Mocht je ondanks onze inspanning toch niet tevreden zijn, laat het ons dan weten. We zien dat als een kans om nog beter te worden in ons vak!

Huisgemaakte producten

We maken diverse producten zelf. Dat geldt voor alle Griekse specialiteiten, maar ook voor veel sauzen. Zo worden bijvoorbeeld ook de knoflooksaus en satésaus in eigen keuken bereid.