Eten moet lekker zijn. Dat vinden we bij Cafetaria Willy ook. Daarom vinden we kwaliteit ook zo belangrijk. Hier lees je hoe we ons best doen om die kwaliteit zo hoog mogelijk te houden.
We maken zoveel mogelijk gebruik van verse producten. Die zijn weliswaar wat duurder, maar dat is het ook meer dan waard.
We frituren in Gouda’s Glorie. Niet alleen omdat de we nu eenmaal in Gouda zitten, maar vooral ook omdat het een kwaliteitsproduct is. Uiteraard wordt gebruik gemaakt van plantaardig en vloeibaar frituurvet. Gouda’s Glorie is een bewuste keuze in het kader van ‘verantwoord frituren’ en is voorzien van het ‘Ik kies bewust’ label.
Het frituurvet wordt minimaal om de dag vervangen. Meestal verversen we het frituurvet echter elke dag, zo smaakt uw eten extra lekker.
Een aantal sauzen maken we zelf. Denk daarbij aan de heerlijke pittige satésaus en bijvoorbeeld de knoflooksaus. Wat we niet zelf maken zijn mayonaise, ketchup en curry. Ook hierbij kiezen we voor kwaliteit.
Heb je suggesties om de kwaliteit nog verder te verbeteren? Laat het ons dan weten via het contactformulier.